Încep înscrierile pentru cursurile de formare care vor avea loc în perioada august-octombrie 2021:

  • ACCES la educație pentru un viitor sigur, 30 credite, 120 ore (online), 420 lei, detalii și înscriere clic aici!
  • Educație de calitate pentru copiii care provin din medii dezavantajate, 25 credite, 100 ore (online), 350 lei, detalii și înscriere clic aici 
  • Managementul instruirii diferențiate în școală, 30 credite, 120 ore (online), 420 lei, detalii și înscriere clic aici 
  • Profesionalizarea managementului în învățământul preuniversitar, 30 credite, 120 ore (online), 420 lei, detalii și înscriere clic aici 

 

În cadrul proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți" au fost organizate cu succes, în intervalul 24 mai - 30 iunie 2021, 45 de workshop-uri naționale, din seria de 90 de evenimente „Atelierele CRED - Bune practici în educație", organizate în colaborare cu fiecare Casă a Corpului Didactic din România.

Comunicat de presă

CASA CORPULUI DIDACTIC OLT anunță organizarea selecţiei pentru ocuparea   unui  post de Expert realizare resurse educaționale deschise,

în afara organigramei, în cadrul proiectului POCU  CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți”- CRED, Cod SMIS 2014+: 118327

Apel de selecție

Anexa 1 Cerere de inscriere selectie experti RED

Anexa 2 Declaratie de disponibilitate experti RED

Anexa 3 Fisa descriptiva a resursei educationale propuse

Anexa 4 Portofoliu de resurse educationale

Anexa 5 Grila de evaluare

În vederea constituirii corpului de formatori și elaborării Ofertei de formare pentru anul școlar 2021 – 2022, Casa Corpului Didactic Olt organizează selecția formatorilor și a programelor de formare.

Documente utile: 

Apel de selecție clic aici!

Anexa 1 - Fișa de evaluare  clic aici!

Anexa 2 - Macheta programului de formare  clic aici!

Notă:

Vă rugăm să respectați formatul și conținutul machetei programului de formare (Anexa 2): tip de formare, calendar, număr și procent de ore, număr formatori (max 2 formatori/program de formare).

Anexa 2 - Macheta programului de formareAnexa 2 - Macheta programului de formare va fi trimisă în format editabil (word) pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

În data de 23 aprilie 2021, a fost lansată a 3-a ediție a Selecției „Creatori de Educație”, singura competiție, la nivel național, dedicată exclusiv cadrelor didactice din învățământul primar și gimnazial care realizează, zi de zi, un act educațional „altfel”

Într-un timp al nevoii acute de modele inspiraționale, dar și de împărtășire, căutăm, în cadrul proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” - CRED, prin selecția națională ce le poartă numele, cei 50 de Creatori de Educație ai anului 2021.

Ei sunt cei care știu, zi de zi, să redefinească actul educațional.

Ei sunt cei care se reinventează permanent și se adaptează nevoilor tuturor elevilor pe care îi au la clasă.

Ei sunt cei care știu să creeze un mediu de învățare deschis și prietenos, punând astfel elevul în starea de învățare necesară unui act educațional care își atinge obiectivele.

Ei sunt cei care - adeseori prin joacă, joc, creativitate, inventivitate, interacțiune - generează schimbare în sala de clasă.

Ei sunt adevărate motoare de sprijin pentru elevi, aducându-le acestora bucuria de a învăța, făcându-i să rezoneze cu ceea ce le transmit în timpul orelor.

Ei sunt Creatorii de Educație, Generația 2021.

Pentru detalii click AICI

Bună ziua, stimați colegi.

Comunitatea proiectului nostru, „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” - CRED, este una dinamică, aflată într-o continuă expansiune. Astfel, vom reuși să atingem toate obiectivele propuse și asumate.

Vă invităm, așadar, să analizați sau să recomandați, în comunitatea dumneavoastră profesională, anunțurile de selecție recent lansate de partenerul nostru din proiect, Unitatea de Cercetare în Educație din cadrul  Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație – CNPEE.

Vă mulțumim și vă dorim succes.

Colegii din Comunitatea CRED

CASA CORPULUI DIDACTIC OLT anunță organizarea selecţiei pentru ocuparea unor  posturi de Experți realizare resurse educaționale deschise, în afara organigramei, în cadrul proiectului POCU CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți”- CRED, Cod SMIS 2014+: 118327.

Apel de selecție

Anexa 1 Cerere de inscriere selectie experti RED

Anexa 2 Declaratie de disponibilitate experti RED

Anexa 3 Fisa descriptiva a resursei educationale propuse

Anexa 4 Portofoliu de resurse educationale

Anexa 5 Grila de evaluare