“Let’s Do It, Romania!” și Garda Națională de Mediu lansează proiectul “Let’s Be ECO!”, dedicat unităților de învățământ din mediul rural.

Scopul proiectului este susținerea comunităților din mediul rural prin reutilizarea resurselor. În cadrul proiectului vor fi distribuite peste 280 birouri și alocate în urma disponibilizării aproximativ 600 de calculatoare/laptop-uri. Cele mai implicate 40 de școli vor primi aproximativ 15 calculatoare/laptopuri și 7 birouri. Proiectul este organizat de „Let’s Do It, Romania!”, în parteneriat cu Garda Națională de Mediu. Mai multe informații găsiți aici: http://letsdoitromania.ro/news/lets-do-it-romania-si-garda-nationala-de-mediu-lanseaza-concursul-lets-be-eco/

Competiția din cadrul proiectului “Let’s Be ECO!” se va desfășura în perioada 10 ianuarie 2017 – 30 aprilie 2017. Școlile pot solicita înscrierea în proiect la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 8 februarie 2017. Înscrierea  se realizează prin completarea unei scrisori de motivație și a unui formular de înscriere pe care le vor trimite unitățile de învățământ. Regulamentul poate fi consultat aici.