cred

În cadrul proiectului „CURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți - CRED”, conform OM 3997/14.05.2019, casele corpului didactic partenere au acreditat programul de formare continuă „CRED - Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II_învățământ primar”, cu durata de 120 ore, blended - learning, având alocate 30 de credite profesionale transferabile.

Pentru detalii, accesați Anunt incepere formare

Eventualele contestaţii la această probă, de evaluare a dosarelor, vor fi depuse la sediul Casei Corpului Didactic Olt, str. Ionașcu nr. 38, Slatina, Olt, între orele 08:00- 16:30 sau scanate la adresa de e-mailAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în data de 25.06.2019.

Rezultatele selecției le găsiți în fișierul de mai jos:

Rezultatele probei de evaluare

 

Eventualele contestaţii la această probă, de verificare a eligibilității administrative a dosarelor, vor fi depuse la sediul Casei Corpului Didactic Olt, str. Ionașcu nr. 38, Slatina, Olt, între orele 08:00- 16:30 sau scanate la adresa de e-mailAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în data de 11.06.2019.

Rezultatele selecției le găsiți în fișierul de mai jos:

Rezultatele_probei_de_evaluare_a_eligibilității_admistrative_a_dosarelor.pdf