SIMPOZION INTERJUDEŢEAN
VIOLENȚA ÎN MEDIUL ȘCOLAR
Ediţia a VIII-a

Locația desfășurării: Liceul cu Program Sportiv Slatina

Data desfășurării: 28 februarie 2019 


REGULAMENT DE ORGANIZARE ŞI DESFĂŞURARE

II. SECŢIUNI

A.1.SESIUNE DE REFERATE ȘI COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE

A.2. EXEMPLE DE BUNE PRACTICI A.3. Prezentări PPT

III.CONDIŢII DE PARTICIPARE: Lucrările vor fi redactate conform următoarelor cerinţe:

1. Vor avea 2-4 pagini, scris în format A4;

2. Titlul va fi redactat cu majuscule, font Times New Roman 14, bold, aliniat centrat; la 2 rânduri: numele şi prenumele autorului, instituţia, specialitatea - Times New Roman 12, aliniat dreapta.

3. Textul lucrării: corp de literă 12, cu diacritice, distanţa dintre rânduri de 1pct, aliniere justified;

4. Bibliografia se va consemna la sfârşitul lucrării în ordinea următoare: numele şi prenumele autorului, titlul lucrării, oraş, editura, anul apariţiei; Lucrările pot avea şi 2 autori;

5. Înscrierea participanţilor se va face pe baza fişei de înscriere trimisă organizatorilor alături de lucrare, pe suport scris şi electronic până la data de 19 februarie 2019, pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

6. Prezentarea unei lucrări: 5-10 minute; în cazul materialelor PowerPoint, acestea să conţină maxim 15 slide-uri.

7. Lucrările listate și în format electronic (pe e-mail sau CD), împreună cu fișa de înscriere, donația și un plic A4 autoadresat şi timbrat – timbru de 3 lei, vor fi expediate într-un plic la adresa: Liceul cu Program Sportiv – Slatina, str. Toamnei, Nr. 10, Cod postal 230003, loc. Slatina, Olt, cu mențiunea: Pentru simpozionul interjudețean ”Violența în mediul școlar”, termen 27 februarie 2019, data poştei; pentru cei din localitate, taxa se achită la secretariatul școlii. Pentru participanţii din ţară diplomele se trimit prin poştă până la data de 31 martie 2019. 8. Se vor acorda, diplome de participare tuturor participanţilor la simpozion.

Documente utile:

Regulament simpozionsi fisa de inscriere clic aici!